folie PVC prelata

Dartech SRL este dispusă să livreze cele mai variate cantități de folie PVC, firma noastră nu impune condiții de comandă minimă sau maximă. Putem livra poliplan, folie cristal în condițiile pe care le negociem cu clientul.

catalog folie pvc color si transparenta poliplan
Descarcă catalogul de folie pvc color și transparent
Află și condițiile tehnice de ambalare
Download catalog

Certificate de calitate

Calitatea SAULEDA, folie pvc color sau transparentă. Vezi condițiile de calitate și termenele de garanție.
download date despre garantie și calitate

Alte produse din PVC color/transparent și prelata

Dartech Timisoara oferă o gamă largă de produse din PVC color sau trasnparent, precum și folie din poliplan. de asemenea oferim produse din cauciuc precum covoare izolante sau de protecție.

În plus, firma noastră execută lucrări de montaj și întreținere-service ale ariei noastre de interes. Contactați-ne cu încredere și veți deveni unul dintre clienții noștri permanenți și mulțumiți.

Perdele frigorifice – Dartech Timisoara

Firma noastră poate fi partenerul dvs în materie de perdele pentru camere frigorifice sau vitrine cu temperatură controlată. Avem experiență de peste zece ani în producție și montaj orice tip de perdea PVC pentru instalații frigorifice.

Mai mult, prin intermediul produselor noastre ușurăm menținerea unei temperaturi controlate pentru mașinile frigorifice. Vezi produse din PVC pentru domeniul alimentar frigorific.